La història de l’últim festival

Diu que es va despertar a la nit veient a la pèl-roja, una xica de vint-i-cinc anys amb un aire a Truman Capote, companya de pis, amb la mà aixecada. Diu que va vore una cosa blanca i va pensar que això, encara que ho semblava, no podia ser un cul. Però era un cul, afegeix mig rient. I la pèl-roja, tant borratxa i lliure, es posà a pixar damunt d’ell. Estaven compartint una tenda i un matalàs unflable en el festival de música a Ribera Grande i els tres s’havien gitat molt bufats. 

Diu que va cridar el nom de l’altre amic, que també dormia allí, i que s’alçà d’un bot i els dos corregueren deixant a l’altra que acabara de pixar i que s’acomodara en el seu pixum i somiara. Van trobar dos tendes més lliures i els dos van adormir-se. A l’endemà, el xic al que li havien pixat damunt, va haver de tornar a casa a canviar-se i refregar-se la pell amb espart. 

Ho conta mentre estem a l’Ateneu, un lloc de moderns on pots demanar-te una aigua amb gas de marca i te posen llima i sucre al got. Jo ja he sentit la història altres tres vegades, variant qui pixava a qui i qui es despertava. Se sabia que anava a ser un gran cap de setmana perquè anava quasi tota la colla i havien contactat abans d’anar amb no sé qui perquè els venguera speed i MDMA.  Que diuen d’ells mateixos que s’han ajuntat molts destroyers.

La pèl-roja es va disculpar a l’amic en un portugués afrancesat, i els altres que escolten també el final de la història tornen a repetir el de sempre, que què serà d’esta, tant borratxa sempre, que que malament es posa. Però els diverteix. I les nits que balla a cegues pel pub i que mou els braços com una titella i es refrega amb tots, només esperen això d’ella. 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s