Finestra

M’ha arribat la postal amb una carta de disculpa des d’Holanda. La postal s’hauria d’haver enviat des d’Oxford però va patir una sèrie de xicotetes catastròfes i molta mandra per part del remitent. A més, hi ha dins del sobre un full blanc amb el croquis del que ha viatjat la postal, que fou el mateix que viatjà el remitent, una tornada a Holanda en tren i molta pluja.

La postal mostra un Dickens barbut, i assenyale això de barbut perquè últimament sols veig anuncis d’hòmens barbuts -tumblrs d’hòmens barbuts, twitters d’hòmens barbuts- i perquè mai havia vist cap imatge de Dickens i no me l’imaginava amb tant de pèl. Però tot açò són detalls secundaris. La postal va caure en no sé quin riu anglés i la història que s’hi contava va quedar mutilada. En la carta de disculpa conta un poc el que falta, però molt de gaidó, així que ens quedem sense saber quines paraules s’aigualiren.

Ara la carta de disculpa, la postal amb Dickens barbut i el mapa es troben apegats a la paret junt a altres postals, altres cartes, tres o quatre fotos, i algunes paraules tan belles com “Maria, allí on estiguis sempre hi hauran flors”. La meua habitació, que té una finestra que dóna a la cuina, amb totes eixes lletres rebudes per fi té una finestra a l’exterior. La finestra és un punt de contrast, un marc perfecte per a un món exterior, per als altres i jo trobava a faltar una finestra que l’airejara.

O siga, que la postal perduda i retrobada, la postal holandesa amb el mapa i la disculpa ve a donar oxigen a l’habitació de Ponta Delgada. Sempre s’ha de vigilar el nivell de diòxid de carboni en una zona volcànica.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s