El regal

T’enganyen o t’enganyes: tens 30 i ta mare te regala una neteja facial. Facial quan voldries que fora del cap (operar-se del cap, quina tranquil·litat). I la tia, que té més edat, que tu comença a dir-te que on has estat tot este temps, que la tens molt maltractada (la pell, i jo pense en el cap) i que vaja, que un dia te despertaràs i et voràs a l’espill i diràs “on estic jo?”. I jo pense en les nits que he eixit i m’he emborratxat, no m’emborratxe molt en comparació amb altres però per  a ser jo (el cap) doncs sí que sí. I la poca fruita que he menjat i els dies de sol i vent a la mar.

Maltractada, diu, t’ix molta merda. Sembla que no, però quanta merda. I clar, després tinc cita amb la psicòloga (el cap!) i pense també amb la merda que començarà a eixir (no necessites cap operació -del cap- ni tampoc cap neteja -de la cara, em diràs) i tinc ganes de plorar. Plorar a la llitera mentre la tia em passa ultrasons per la cara dels meus trenta acabats d’estrenar i què més dóna l’edat que tinc: que on he estat que m’ix molta merda, em diu.

Jo m’imagine ja havent de signar algun acord monstruós i evoque  Wilde que em salve i quina merda de regal si hi penses. Però què fas creient-t’ho, em diuen, si estan per a vendre. Que no t’has de fiar, quina animalada, jo no esperava això de tu, tan intel·ligent (clar, no saben res del cap ni de l’afany). Acaba la neteja i em recomana unes cremes de setanta euros, que jo, tan poc contradictòria, matxacant-me fins al final (que no es diga, dona, que sense obsessions et moriries de soledat) les compre pensant que no em despertaré cap dia amb por a l’espill. Pareix que parle de la pell però parle del cap. Vull dir, què més dóna, quin drama.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s